De stichting "Live in Maasland" organiseert regelmatig sfeervolle (huiskamer) concerten en andere culturele evenementen (theater, cabaret, muziek, etc.) om mensen in deze regio met elkaar te verbinden. Onze stichting bestaat uit 5 cultuurliefhebbers en wij doen het werk hiervoor in onze vrije tijd (zonder winstoogmerk), puur omdat we houden van het creëren van bijzondere momenten samen. Cultuur verbindt!!

LAATSTE NIEUWS

Optreden Folk- & Americana duo Tip Jar, 7 juli a.s.  UITVERKOCHT  !!

 

Wilt u op de wachtlijst staan?  stuur dan een mailtje naar liveinmaasland@gmail.com


Folk- & americanaduo Tip Jar is het internationale collectief van Bart de Win en Arianne Knegt. Tip Jar zoekt de grenzen van de countrymuziek en het singer-songwriter-genre op, gekruid met snufjes jazz en gospel, waardoor hun optreden een afwisselende luistertrip wordt. De karakteristieke meerstemmige Tip Jar-sound is uit duizenden herkenbaar. Eerlijke liedjes over grote en kleine alledaagse dingen die iedereen zal herkennen.

GEÏNTERESSEERD?

Volg ons via deze website, onze facebookpagina of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van toekomstige evenementen en hoef je niets te missen.

Foto Mark Engelen